Veteranirockil esinevad Linna, Lemsalu, Taukar ja Lepland

Seitsmesed

Kaitsevägi korraldab 23. aprillil Tallinnas Vabaduse väljakul tasuta vabaõhukontserdi Veteranirock, kus astuvad üles Karl-Erik Taukar Band, Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Ivo Linna koos bändiga Revals, vahendab BNS.

Veteranipäeva puhul korraldatav kontsert algab Vabaduse väljakul 23. aprillil kell 19, kontserdil astuvad üles Karl-Erik Taukar Band, Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Ivo Linna koos bändiga Revals ning Kaitseliidu Tallinna maleva rockansambel Mustad Kolonelid, edastas kaitseväe peastaap.

Kontserdist teeb otseülekande ETV2.

Kell 17–22 on huvilistel võimalik Vabaduse väljakul külastada militaarmessi, kus osalevad Eesti kaitsetööstuse liidu ettevõtted, mittetulundusühingud ja Kaitseliidu, kaitseressursside ameti ning kaitseväe üksused.

Veteranipäeva – välisoperatsioonidel teeninud ja teenistuses vigastada saanud Eesti sõjameeste päeva – tähistatakse Eestis 23. aprillil.

Kaitseväelased on välisoperatsioonidel osalenud alates 1995. aastast Horvaatias, Bosnia ja Hertsegoviinas, Liibanonis, Makedoonias, Iisraelis ja Süürias, Iraagis, Kosovos, Afganistanis, Malis, Kesk-Aafrika Vabariigis, Adeni lahel ning Vahemerel. Veterane on Eestis ligi 3000.

Kommentaarid puuduvad