Kisub põnevaks! Brigitte videoblogis külas Ott Lepland!

TV3

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus oma videoblogisse seekord külla laulja Ott Leplandi. Juttu tehti Oti ja Liis Lemsalu uuest laulust, pidutsemisest ja võeti ette ka lõbus whisper challenge!

„Minu kõrval on üks Eesti kõige andekamaid mehi – Ott Lepland!“ tervitas Brigitte oma külalist.

„Ma olen kuulnud sellist arvamust, et superstaarisaate Uudo Sepp on nagu Ott Lepland – sama nunnu aga sama hästi ei laula, nagu Sina!“ sõnas Brigitte.

„Ma ei oska seda kommenteerida. Olen küll superstaarisaatega kursis, aga pean nentima, et ma ei ole iga pühapäev seda jälginud, sest sageli on endal pühapäeva õhtul kontserdid olnud, aga kindlasti ma arvan, et keegi laulab kellestki paremini või halvemini on puhtalt vaataja kõrvades ehk ilu on vaataja silmades!“ kommenteeris Lepland.  

„Kas võib öelda, et oled rahulikumaks jäänud?“ küsis Brigitte?

„Aktuaalne kaamera on mulle alati meeldinud! Pigem ei jaksa enam või ei viitsi kuskil pidutsemas käia. Aeg teeb oma töö ja on käidud väljas ja elatud noore inimese pidutsemiselu. Nüüd on mõistlik mõnda aega jälle rahulik olla,“ sõnas Lepland.  

Ott ja Brigitte teevad muuhulgas ka kurikuulsat whisper challenget, kus esialgu on Brigittel kõrvaklapid peas ning peab Oti huultelt lugema lauseid ning hiljem vastupidi. Nalja saab nabani!

Kommentaarid puuduvad