Tanel Padar tegi jalgrattaga avarii

Seitsmesed

Muusik Tanel Padar sattus neljapäeval jalgrattaga sõites avariisse ning viidi pärast seda haiglasse tervisekontrolli. Hoolimata õnnetusest rokkis mees aga samal õhtul Pirita kloosti varemetes peetud Suverocki kontserdil laval nii, nagu poleks midagi juhtunud.

Tanel ise vahejuhtumit Õhtulehele hetkel pikemalt kommenteerida ei soovi ning sõnab. Tema esindaja Liina Karo ütleb: "Tanel kommenteerib juhtunut peagi ka ise, aga võin öelda, et ta pole tervislikel põhjustel kunagi kontserte ära jätnud ja teda tundes – sellised intsidendid teda ei morjenda. Pirital lepiti korraldajaga kokku, et bänd mängib pisut lühemalt, kuid enesetunne oli hea ja tehti ikkagi täispikk kontsert. Täna mängib bänd Võsul klubis Seitsmes Taevas ja nädalavahetusel jätkatakse Suverocki tuuriga," kinnitab Karo, et kõik kokku lepitud kontserdid toimuvad kindlasti.

Nüüdseks on Tanel Padar ka sotsiaalmeedia vahendusel oma ebameeldivast vahejuhtumist teada andnud ja kirjutab järgmist: "Minu eilne rahulik rattatrenn lõppes selliselt. Olgem hoolivad ja tähelepanelikud. Paari nädala pärast olen as good as new. Tulge siis sel nädalavahetusel kontsertidele vaatama, kuidas ma oma “raudmehe” hüüdnime välja teenin."

Kommentaarid puuduvad