Algasid Urmas Eero Liivi õudusfilmi “Kiirtee põrgusse” võtted

Seitsmesed

Lääne-Virumaal  algasid 17. juunil Urmas Eero Liivi õudusfilmi "Kiirtee põrgusse" võtted, vahendab BNS.

Film sünnib täielikult erakapitali toel ning esilinastus on planeeritud 2019. aastasse. Juhusliku tööotsa tőttu saabuvad suure kiirtee lähedal asuvasse metsatallu vennad Tom ja Markus, keda mängivad Kristjan Kasearu ja Franz Malmsten. Vana kuuri lammutamine vőtab aga veidra pöörde, kui tallu ilmub kummaliselt käituv Dora, keda mängib Kersti Heinloo. Naine teatab, et on metsa kaotanud oma väikese lapse ning vajab nüüd kiiresti abi. Ootamatult käivitub aga jube vőitlus elu ja surma peale ning ilmsiks hakkab tulema ammune koletu kuritöö, mille osalised ei ole rahu saanud ka pärast surma.  

Filmi stsenarist ja režissöör on Urmas Eero Liiv, filmi operaator Kristjan-Jaak Nuudi. Osades on Kristjan Kasearu, Franz Malmsten, Kersti Heinloo, Brigitte Susanne Hunt, Maia Vahtramäe, Merilin Mälk, Mart Sander ja teised. 

"Eestis tehakse kahetsusväärselt vähe õudusfilme. See, et nii mõnigi linateos Eesti kinoloos on tegelikult kujunenud täielikuks õuduseks, on pigem juhuslik asjade käik kui teadlikult planeeritud tulemus. Meie aga läheneme sellele žanrile otse, liigse peenutsemise ja häbitu muigega suunurgas," lisas Urmas Eero Liiv.

Kommentaarid puuduvad