Tallinna abilinnapeal tekkis konflikt automootorit kärsatanud smuutisõbraga

Seitsmesed

Sotsiaalmeedias on levimas postitus, mille kohaselt olla Tallinna abilinnapea ja Eesti roheliste erakonna juht Züleyxa Izmailova ehk Zuzu lubanud kohviku külastaja rehvid läbi torgata, kuna too jättis oma auto smuuti joomise ajaks käima. Zuzul on aga juhtunust teistsugune nägemus.

"Tahan Teiega jagada ühte intsidenti, mis juhtus minu ja minu elukaaslasega eile 17.06.18 (pühapäeval - L.V) kella 16.30-17.20 vahel Raplamaal, Järvakandis. Nimelt suundusime elukaaslasega sealsesse kohvikusse, kus juua ära ühed kosutavad marjasmuutid ja siis edasi liikuda. Jätsin oma auto maja ette, ühiskasutavasse avalikku parklasse käima, et kliima salongi mõnusalt külmaks puhuks ja oleks talutav edasi liikuda, sest mõistagi oli eile ilus soe ilm," kirjutab Kauro oma postituses.

Züleyxa Izmailova kinnitab, et säärane juhus Järvakandis küll aset leidis, kuid kindlasti ei kostitanud tema noormeest sõimusõnadega. "Pigem oli see vastupidi," ütleb naine. Ka rehvide läbitorkamine polnud Izmailova sõnul mõeldud reaalse ähvardusena, vaid puhas huumor. "Ja eks see, mis juhtus ole üks tüüpiline jõmmluse näide," leiab ta.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest

Kommentaarid puuduvad