Julge otsus! Taimetoitlasest blogija loobus rutiinsest päevatööst ja kolis džunglisse elama

Seitsmesed

Nii mõnigi unistab võimalusest loobuda rutiinsest palgatööst, et pühkida kodumaa tolm jalge alt ja tõtata seljakotiga mööda maailma rändama. Just sellise drastilise elumuutuse võttis vastu 37-aastane veganist blogipidaja, kes loobus linnaelust ja kolis džunglisse elama, vahendab LADBible.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vegan (@freeleethebananagirl) on

Enne suurt elumuutust töötas blogija Freelee personaaltreenerina, kuid otsustas, et soovib olla vaba: "Ma vabastasin end 9-5ni orjatööst ja kolisin džunglisse. Ma lõpetasin ebaterve suhte ja leidsin lõpuks ometi rahu."

Nüüd veedab naine oma päevad alasti mööda džunglit ringi joostes, värskeid puu- ja köögivilju nautides ning treenides oma vormi kättesaadavate puupalkide abil.

Vaatamata sellele, et Freelee elab linnast eemal, on tal jätkuvalt võimalik postitada oma sotsiaalmeedia jälgijatele pilte ja videosid sellest, mismoodi elu džunglis välja näeb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vegan (@freeleethebananagirl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vegan (@freeleethebananagirl) on

"Mul oli kõrini sellest, et oma elu töötamise peale raiskasin, et keegi teine saaks rikastuda. Võimalik, et kõige hullemini mõjus igavus tööpostil," selgitab Freelee vastu võetud otsust. Džunglis elades ei pea naine mõtlema meigile ega riietele ning ta on loobunud ka enda raseerimisest. Ta väidab, et ta on säästnud neli tuhat dollarit, sest pole kulutanud raha kosmeetika peale. "Ma pole raseerinud oma kehakarvu, värvinud juukseid ega kandnud meiki juba üle kuue kuu. Ma tunnen end oma elus vabana..." 

Kommentaarid puuduvad