Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Meelelahutus

Palju õnne! Armastatud näitleja Raivo E. Tamm tähistab sünnipäeva

Foto: TV3
12:46 15. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Täna tähistab oma sünnipäeva armastatud näitleja Raivo E. Tamm, kellel täitub 53. eluaasta. Televisioonist on ta tuntud eelkõige ETV telesarja "Õnne 13" Allan Petersoni osatäitjana alates aastast 1993. ETV seriaalis "ENSV" mängib ta baarmen Illarit. Lisaks osales ta 2016. aasta sügishooajal TV3 meelelahutussaates "Su nägu kõlab tuttavalt".

Raivo E. Tamm asus 2017. aastal "hea eeskuju persoonina" treenima ka Otepääl toimuvaks Ironmani triatloniks nimetades seda elu seni suurimaks väljakutseks. Tublide treeningute tulemusena lõpetas näitleja Eesti suurima triatlonivõistluse 6 tunni, 45 minuti ja 18 sekundiga, saades esialgsetel andmetel 550. koha. Spordipisik on näitlejal säilinud aga siiani ning hiljaaegu saavutati tänavuse suve esimesel suuremal triatlonil Ironman 70.3 Otepääl ka võimas isiklik rekord. Vaata lähemalt videoloost!

Palju õnne ka Seitsmeste poolt!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?