Humoorikas video! Ameeriklane arvustab Eesti muusika hitte

Seitsmesed

23-aastane Miamist pärit youtuber Brian Velez kuulas hetke popimaid hitte Eesti muusikas ja andis neile oma hinnangu.

Esmalt võttis Velez ette Tommy Cashi hiti "Winaloto". "Kas sellel tüübil on kõik hästi? See oli pöörane," kommenteeris Velez ja võrdles eestlast Lõuna-Aafrika sensatsiooni Die Antwoordiga.

Trad.Attack!-i "Kuukene" jäi juutuuberile meelde aga muusikavideo tõttu, mille ta paigutas oma kõigi aegade kolme lemmiku muusikavideo hulka. "Ma armastan seda maastikku, see on täiesti võrratu," kiitis ta Eestis filmitud muusikavideot.

Muigugi kuulas Velez üle ka Nublu megahiti "Mina ka". "Ma ei saa aru, mida ta ütleb, aga see kõlab suurepäraselt," naeris Velez. Samas tõdes ameeriklane, et Nublu loos polnud tema jaoks piisavalt mahla.

Ansambli 5Miinust laul "Jõul" ehmatas Velezit humoorika muusikavideoga. "See näeb väga naljakas välja, ma ei saa aru, kas nad teevad seda tõsiselt," arutles ta

NOËP-i loo "Move" puhul kiitis Velez loo heli. "Kuidas ma temast varem kuulnud pole," küsis ta ja lisas, et NOËP-i hääl on väga rahustav.

Viimaseks jättis Velez Ewert and the Two Dragons'i pala "Good Man Down". "See on suurepärane," kiitis Velez. "Ma tunnen, et see lugu räägib minuga ja tunnetan laulja kirge," ütles ta.

Velez-i jaoks oli see teine video, kus ta Eesti muusikat kuulas. Eelnevalt on ta kommenteerinud selliseid artiste nagu Metsatöll, Arvo Pärt ja Jäääär

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=554&v=jwze379HAjk[/embed]

Kommentaarid puuduvad