“Võta või jäta” kogus avanädalavahetusega 13 100 vaatajat

Seitsmesed

Möödunud nädala reedest kinodesse jõudnud Eesti 100. sünnipäevaks valminud mängufilm "Võta või jäta" kogus avanädalal 13 100 vaatajat - linateos on valitud Eestit esindama parima võõrkeelse Oscari kandidaadiks, vahendab BNS.

Film jälgib Reimo Sagori kehastatava Eriku pikka, keerulist ja kohati koomilist isaks kasvamise teekonda. "Tore, et sedavõrd palju inimesi on filmi vaatama jõudnud - küllap teema läheb inimestele korda. Film on juba praeguseks tekitanud diskussiooni ja saanud palju positiivset tagasisidet," märkis filmi produtsent Ivo Felt.

"Filmi temaatika on esmapilgul selline, mis kohemaid võib-olla ei lubanud prognoosida suurtele kassahittidele omaseid avanumbreid ja seda suuremat heameelt võime tunda selle üle, et nii rohkearvuline publik on linateose üles leidnud," lisas filmi levitaja Timo Diener.

Filmis mängivad Reimo Sagor, Nora Altrov, Emily Viikman, Liis Lass, Adeele Sepp, Epp Eespäev, Andres Mähar, Egon Nuter, Mait Malmsten ja teised armastatud Eesti näitlejad.

Režissöör on Liina Triškina-Vanhatalo, operaator: Erik Põllumaa, helilooja Sten Šeripov, kunstnikud Markku Pätilä ja Kirsi Lember ning produtsent Ivo Felt.

Film „Võta või jäta“ kuulub Eesti Vabariik 100 filmiprogrammi. Kokku valmib Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks viis mängufilmi, täispikka animafilm, kaks dokumentaalfilmi ja telesari „Pank“.

Filmi valmimist on toetanud Autoforte, Tallink ja Eesti Meedia.

Kommentaarid puuduvad