Vene “Selgeltnägijate tuleproovi” osaline Ilona Novoselova kukkus 6. korruselt alla ja suri

Seitsmesed

Täna kukkus Moskvas kuuendalt korruselt tänavale surnuks Venemaa hittsaate "Selgeltnägijate tuleproovi" osaline Ilona Novoselova, vahendab Publik.

Kuigi elumaja alumisel korrusel tegutseb haigla, siis olid kahel hooajal selgeltnägijasaates osalenud Novoselova vigastused kukkumise tagajärjel sedavõrd tõsised, et arstiabi kohalejõudmise hetkeks oli ta juba surnud, teatavad Venemaa uudistekanalid.

Naise surma täpsed asjaolud on praegu veel selgitamisel. Politsei hinnangul alustuseks midagi kriminaalset juhtunuga seotud ei ole.

29-aastane Novoselova oli Venemaal tuntud maag ja selgeltnägija, kes pääses "Selgeltnägijate" tuleproovi seitsmendal hooajal ka finaali. 2013. aastal sattus vastuoluline Novoselova koos sõbraga inimröövi ohvriks, kus tema ja ta sõbra vanematelt nõuti nende vabastamise eest miljoneid rublasid. Hiljem on ta korduvalt olnud seadusega pahuksis ka ise. Naine sattus oma kuulsuse tipus ka meediaskandaali, kui hakkasid kõlama kuuldused, et ta vahetas sugu ehk oli varasemalt mees.

Marilyn Kerro sõnul, ei kavatsenud Novoselova siit ilmast enneaegselt lahkuda. "Ta näitas end tugevamana, kui tegelikult oli. Armastas väga oma peikat. Hiljuti toimus meie vahel tüli. Ta ütles alati, et sureb varakult," sõnas eestlanna vene meediale katkendlikult.

Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Kommentaarid puuduvad