Täna
17. juul
23...32
14...19
Homme
18. juul
22...31
16...21

Müstika

Mis juhtus? Helen Kõpp pihib, miks ta juba “Selgeltnägijate tuleproovi” esimeses saates põrus

21:35 12. oktoober 2017
Autor: TV3

Endas erilised võimed avastanud Prooviabielu-Heleni selgeltnägemisvõimete tõestamise teekond jäi üürikeseks. Tänases Eesti "Selgeltnägijate tuleproov" saates tuli Helenil tunnistada teiste saates osalejate olulist paremust ning leppida juba esimesest saatest väljalangemisega. Helen pihtis peale katsumust, mis juhtus ja miks tal ülesannete lahendamine nii kehvasti läks! Vaata pihtimust videost!


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Reet 14:03 13. oktoober 2017
Minu arvamus esimesest selgeltnägijate saatest Saatejuht võiks vähem segada vahele ja lasta võistlejatel oma arvamus välja öelda. Kas need pereliikmed on kõrval? Kui jah siis ka nende sapised kommentaarid ei soodusta lahenduse pakkumist. ei ole vaja abi paluda kui ei taheta seda saada.

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?