Homme
20. okt
8...11
-1...8
Ülehomme
21. okt
6...11
-2...8

Müstika

Mida toob aasta 2018? Parimad selgeltnägijad ja astroloogid ennustavad!

13:13 29. detsember 2017
Autor: Seistmesed

Lõppev 2017. aasta oli tulikukele omaselt kirglik, mil paljastusid hämarad teod ja maskide alt tulid välja tegelikud palged. Nüüd on taas aeg heita pilk tulevikku, et välja selgitada, mis meid uuel aastal ees ootab.

Oma põnevad ja põhjalikud aastaennustused toovad vaatajani selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi, eesotsas Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, nõidade Alisa ja Anete, Igor Mangi, Edda Pauksoni ja paljude teistega. Saate autor on Anna-Maria Makko.

„Mida toob aasta 2018“ pühapäeval kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?