„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ toob täna ekraanile õõvastavate saladustega maja!

Seitsmesed

Maagiline lahing Eesti parima selgeltnägija leidmiseks jätkub juba täna õhtul. Alles on jäänud vaid 13 eriliste võimetega selgeltnägijat, sensitiivi, nõida, kaardipanijat, maagi, tervendajat, ennustajat ja šamaani, kes asuvad lahendama müstilisi juhtumeid.

Tänases saates oma esimese ülesande lahendamiseks lähevad selgeltnägijad Eestimaa kaugesse nurka, Venemaa piiri äärde mahajäetud majja, mis peidab endas õõvastavaid saladusi. Üks neist on ühe noore mehe ootamatu ja saladuslik surm. Õde Tairi saub koos selgeltnägijatega välja selgitama, mis juhtus viimastel päevadel, tundidel ja minutitel selles majas tema vennaga. Oli see mõrv? Oli see enesetapp? Või hoopis õnnetus?

Teiseks ülesandeks selgeltnägijatele on uurida ühe maani mahapõlenud hoone lugu. Kaija on loomakaitsja aktivist, kes kannab hoolt kodutute kasside ja koerte eest. Aastaid tagasi juhtus kasside hoiukodus õnnetus. Maja süttis põlema ja selleks ajaks kui läheduses elav Kaija kohale jõudis, olid hoonest järel vaid rusud. Majja põlesid ka kümmekond kassi. Politsei algatas uurimise, kahtlustati ka süütamist, kuid tõendite puudumise tõttu uurimine lõpetati. Võigas lugu ei anna Kaijale aga rahu tänase päevani. Naine on hirmul, kas see lugu võib kunagi ka korduda?

Kas ka Sind vaevab mõni kummaline juhtum, millele sa pole päris lõpuni suutnud selgitust või lahendust leida? Nüüd on võimalik anda see selgeltnägijatele uurimiseks! „Eesti selgeltnägijate tuleproov“ otsib seletamatuid ja müstilisi juhtumeid, millele tavalisel moel pole suudetud vastust leida. Lugusid oodatakse kirja e-postile: [email protected] või tavaposti teel: Osakond OÜ, Tartu mnt 63, Tallinn 10115; samuti saab helistada: 683 5488.

Sel hooajal juhib tuleproovisaadet Eve Kallaste, katsete läbiviijateks on Kethi Uibomägi, Riho Kütsar ja Jürgen Veber. Eriliste võimetega selgeltnägijaid on alles jäänud kolmteist. Nende seas Ukraina selgeltnägija Žanna, ingliterapeut Terje, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera,ravitseja Rutt, guru Sixten, Wicca nõid Renata, reikimeister Toomas, kristallispets Taavi, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart jatajuja Reili.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uus kõhedusttekitav hooaeg TÄNA kell 20.00 TV3s!

 

Kommentaarid puuduvad