Poola parim DJ filmis oma uue muusikavideo Eestis: kaasa löövad ka tuntud Eesti näkid!

Seitsmesed uudised

Tom Swoon on Poola päritolu DJ ja elektroonilise muusika produtsent. Ajakiri DJ Mag valis Tom Swooni aastal 2015 maailma parimate DJ-de TOP100 edetabelis 46.-ndale kohale. Tom Swooni esindaja on Itaalias asuv elektroonilise muusika üritusi ja kontserteid korraldav ettevõte Kockout Artists, kes tegutseb Euroopa turul juba enam kui kümme aastat. Muusikavideo annab välja legendaarne Spinnin’ Records, mille tuntust ilmestavad näiteks üle kümne miljoni jälgija Youtube kanalil, vahendab Postimees.

ATOM-i videos osalevad Eesti Instagrami staar Liisa Leetma, vlogger ja sotsiaalmeedia staar Vlad Freedom, Vita Pictura peaprodutsent Serj Rimma ning parim Eesti postitantsija Natalja Zubkova. Cameo teeb videos Soome modell ja ilublogija Sofia Dao Leppäkorpi.

Muusikavideo ATOM on täies mahus filmitud Tallinnas, Eestis. Video režissöör on Soomest pärit Jarkko Jortikka, kes on ka filmiproduktsiooni ettevõtte Vita Pictura Finland kaasasutaja. Kinematograafilised lahendused videole on loonud Ermins Baltais - Läti päritolu operaator, kes õpib Eestis asuvas Balti Meedia ja Filmikoolis. Koostöös Vita Picturaga on tal valminud mitu muusikavideot ja koos filmiti ka Weekendi festivali Soomes.

Fotod: Kuvatõmmis/Natalie Pastakeda

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sv6P8Xg2ZBE&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad