Täna
23. mai
16...24
9...14
Homme
24. mai
15...23
5...11

Muusika

Ei või olla! Karl-Erik Taukaril on uus lavanimi?

13:10 15. mai 2017
Autor: Seitsmesed

Muusik Karl-Erik Taukar on hiljuti vahetanud enda sotsiaalmeedia konto kasutajat ja muutnud selle rahvusvahelisemaks. Kas võib olla, et aasta meesartist pürgib välismaa lavalaudadele?

Saage tuttavaks - DJ Town Car! Karl-Erikult on varemgi intervjuudes uuritud, kas teda häirib, et teda tuntakse pigem perekonna- mitte eesnime järgi. Kas nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, kus mees vahetab enda lavanime?

Küll aga on ilmselt tegemist lihtsalt naljaga, sest Karl-Erikul pole "Taukariks" hüüdmise vastu midagi ja kiirelt sõnapaari "towncar" öeldes meenutabki uus Instagrami kasutajanimi tema enda perekonnanime Taukar. Ilmselt on see tingitud jutuajamisest mõne välismaalasega, kelle jaoks on tema nimi arusaamatuks osutunud ning ongi Taukari Town Car' iks tõlgendanud!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!