Homme
23. mai
16...24
9...14
Ülehomme
24. mai
15...23
5...11

Muusika

Kohalik maius! Cartoon annab Weekendil suve ainsa kontserdi

12:58 15. mai 2017
Autor: Seitsmesed

3.-5. augustini Pärnus toimuv suve suurfestival Weekend Festival Baltic kinnitas esinejate hulka kodumaise tantsumuusika lipulaeva Cartoon, kes annab festivali raames ainsa kontserdi sel suvel, vahendab Publik.

Lisaks lisandusid esinejate hulka hiljuti Kultuurikatla lõpuni väljamüünud trummi ja bassi suurkuju Chase & StatusFlux Pavillion ja Matrix & Futurebound Suurbritanniast, Camo & Crooked Austriast ning kodumaine Coverk x Byte.

Cartoon on viimasel ajal andnud väga vähe kontserte ja hoidnud üleüldse madalat profiili. Weekend Festival Balticu raames antakse selle suve ainus show ja bänd on lubanud kostitada publikut nii mõnegi üllatusega. Bändi ninamees Joosep Järvesaar lausus, et bänd panustab 100%, et suvine ülesastumine publikule kauaks meelde jääks. "Ootame pingsalt esinemist kodulinnas, Weekend Festivali publik on meid alati väga soojalt vastu võtnud," lausus Järvesaar. "Sellest tuleb Cartooni n-ö "elulive"".

Eelnevalt on festival 2017. aasta augustiks kinnitanud järgnevad artistid: Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, The Chainsmokers, Cheat Codes, Clean Bandit, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami ning Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers ja [Ex] Da Bass. 

Järgmised esinejad saavad teatavaks 22. mail!

Foto: Instagram


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!