Homme
28. mai
16...25
6...14
Ülehomme
29. mai
19...29
9...15

Muusika

Lõpuks! Trad.Attack! tuli välja oma teise täispika albumiga "Kullakarva"

12:44 19. mai 2017
Autor: Seitsmesed

Täna, 19. mail ilmus ansambli Trad.Attack! teine täispikk album "Kullakarva".

Trad.Attack! jätkab ka sellel kauamängival arhiivisalvestiste kasutamist. "Kuna see on olnud väga oluline osa meie loomingust, siis otsustasime arhiivi toetada," lisas Sandra. Iga müüdud albumi pealt läheb 50 eurosenti Eesti Kirjandusmuuseumi Eesti Rahvaluule Arhiivile, mida kasutatakse veebiväljaande "Saaremaa rahvamuusikat ja kombeid" koostamiseks, vahendab ERR.

20. mail annab bänd ka esimese uue albumi esitluskontserdi, mis toimub Inglismaal. Uut albumit esitletakse umbes kaks aastat ja eesti muusika viiakse väga paljudesse riikidesse. Selle suvel annab bänd kontserte Inglismaal, Saksamaal, Tšehhis, Luxemburgis, Lätis, Soomes, Poolas, Itaalias, Rootsis, Portugalis, Taanis, Venemaal, Maroccos, Kanadas. Kahe aasta jooksul käiakse läbi ka seoses EV100 tähistamisega kõik 28 Euroopa Liidu liikmesriiki.

Eestisse esitletakse albumit kahe suurejoonelise kontserdiga - 30. juunil Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku hoovis ja 26. augustil Setomaal Treski Küüni heinamaal.

Kuula albumit SIIT!

Foto: Facebook.com/tradattack


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!