Täna
23. mai
16...24
9...14
Homme
24. mai
15...23
5...11

Muusika

Mis on Soundgardeni rokkari Chris Cornelli surma tegelik põhjus?

14:03 19. mai 2017
Autor: Seitsmesed

Eile meie seast lahkunud rokkar Chris Cornell läks siit ilmast minema vabatahtlikult, kinnitab ametlik koroneriinfo.

TMZ vahendab sünget infot, et 52-aastane muusik võttis endalt elu poomise läbi. Toksikoloogiaandmeid pole veel avaldatud, vahendab Publik.

Endine Soundgardeni rokkar leiti surnuna pärast seda, kui tema naine asus meest pärast kolmapäeva, 17. mai õhtul Detroidis antud kontserti taga otsima ega suutnud teda kätte saada. Mehe surnukeha leiti neljapäeva hommikul hotelli vannitoapõrandalt.

Allikate sõnul kinnitas mehe abikaasa Vicky Cornell, et muusik ei ilmutanud mingeid suitsidaalsuse ega depressiivsuse märke, vaid oli hoopiski väga pühendunud isa nende 16-, 12- ja 11-aastastele lastele. Räägitakse aga, et mehel olid sõltuvusprobleemid ning võimalik oli, et muusik pudenes nö vagunilt maha ehk hakkas uuesti mõnuaineid tarvitama, nagu oli teinud 13-aastasest saati.

Foto: Scanpix


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!