Tõeline silmailu!! Iirise menukas tantsulugu “Stranger” sai muusikavideo

Seitsmesed

Eesti üks omapärasemaid ja intrigeerivamaid artiste, Iiris Vesik avaldas Hindrek "Masa" Maasiku poolt filmitud muusikavideo oma viimasele singlile "Stranger", mis oli aprillis enimmängitud kodumaine lugu Raadio 2-s, vahendab Publik.

Iirise sõnul räägib “Stranger” andestamisest: “Olles enesega õrn, on kergem olla õrn ka teistega. Kui sa andestad endale, siis on lihtsam andestada ka teistele.”

Koostööle legendaarse muusikavideote meistri Masaga jätkus Iirisel vaid kiidusõnu: “Ta võttis minuga ise ühendust ja temaga oli suurepärane koostööd teha. Leppisime kokku, et me ei aja süžeed keeruliseks — tema võtab kaamera, paneme laserid tööle ja ma saan muusika taustal tantsida justkui oleksin üksinda oma toas. Tundub, et me saime seda õiget emotsiooni ausalt edasi anda. Koreograafia sündis kohapeal, hetkes — nii nagu ma end sel momendil tundsin.”

Viimastel aastatel on Iiris resideerunud Londonis, kus ta lõpetas edukalt eelmisel suvel ülikooli ning andis suurlinnast inspiratsiooni saanuna välja “Hope” EP (I Love You Records, 2016), millelt pärinev singel “Iridescent Love” jõudis maineka briti muusikablogi The Line of Best Fit 2016. aasta 50 parima loo hulka. Iirise uut loomingut kiitsid ka sellised muusikaajakirjad nagu Pigeons and Planes, The Clash Music, The 405, Complete Music Update ja i-D. 2016. aasta suvi tõi endaga kaasa ka kirjastuslepingu Universali muusikakirjastusega Stockholmis.

Foto: Kuvatõmmis/YouTube

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=J4G1j3RCCkY[/embed]

Kommentaarid puuduvad