Homme
19. juun
14...22
10...15
Ülehomme
20. juun
16...22
10...15

Muusika

Kuum hitihoiatus! Tigran ja Kapatu räpivad päästevestid selga

12:18 15. juuni 2017
Autor: Seitsmesed

Päästeamet tuli sotsiaalmeedia vahendusel välja kuuma hitiga! Nimelt on koostöös kodumaise koomikutega sündinud erakordselt humoorikas pala, mis kutsub suviseid veerõõme nautivaid inimesi päästeveste kandma, vahendab Publik.

"Igal suvel rõõmustavad hitimeistrid meid mõne suvehitiga. Unustage "Rannamaja" ja "Valged ööd". Selle suve teemaks on vestid, oranž värv ja ehe Eesti räpp. Loo teeb eriliseks, et see kannab varjatud sõnumit ja puudu on ka pealkiri, seega igaüks võib teha oma pakkumise. Loo autoriteks on Tigran ja Mattias feat Päästeamet, tegemist on Eesti muusika ja stand-up'i maailmas tuntud nimedega. Vaata koomikute verivärsket videot ja suvi võib alata," tutvustab Päästeamet uut suvist pala.

Foto: Kuvatõmmis videost


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!