Getter Jaani sõlmis lepingu tunnustatud plaadifirmaga

Seitsmesed

Laulja Getter Jaani sõlmis lepingu tunnustatud plaadifirma Universal Music Balticsiga, kellega koostöös ilmub juba reedel uus singel "Something Good".

"Teed on viinud mind kokku Universal Music Baltics tiimiga! Ma olen tõeliselt tänulik selle võimaluse eest. Tunnen oma südames, et see on millegi uue ja ilusa algus, see on midagi, mida olen juba ammu sisimas soovinud. Unistada tuleb ja unistada tuleb suurelt. Isegi kui vahel tunned, et osade inimeste jaoks on sinu unistused liiga pöörased, ära kindlasti mata neid maha. Uskuge endasse," rääkis Jaani enda sotsiaalmeedia vahendusel.  

Laulja saatis suured tänusõnad enda fännidele. "Teile mu kallid fännid, tahan ma öelda veelkord suur aitäh. Suur aitäh, et olemas olete. Te mängite minu elus väga suurt rolli ja ma olen väga tänulik. Te annate alati mulle palju jõudu ja head energiat. Ma ei jõua juba ära oodata, et saaksin teiega jagada enda uut singlit, mis on teie kõigi ees juba sel reedel, 30. juunil. Aitäh iga ilusa hetke eest, mis te mulle enda siirate emotsioonidega kinkinud olete. Neid tuleb kindlasti veel. Armastan teid," lisas Jaani. 

Kommentaarid puuduvad