Taylor Swift nopib oma äsja ilmunud singliga rekordeid

Seitsmesed

Taylor Swift tuli möödunud nädalal üle aastate välja uue singliga "Look What You Made Me Do", mis purustas rekordeid kõigest tundidega, vahendab ERR.

Swift avaldas uue singli video pühapäevasel MTV videoauhindade galal ning lõi rekordeid nii striimimisjaamas Spotify kui ka Youtube'i videokeskkonnas kõigest esimese 24 tunniga, kirjutab Huffington Post.

Spotifys striimiti laulu 10 129 087 korda, olles sellega enim kuulamisi kogunud lugu avaldamispäeval. Youtube'is kogus loo muusikavideo enam kui 28 miljonit vaatamist kõigest 24 tunniga. Swifti eelmine rekord videokeskkonnas kuulus loole "Bad Blood", mida vaadati ööpäeva jooksul 20 miljonit korda.

Vähem kui 24 tunniga sai video enim vaadatud muusikavideoks Youtube'is ööpäeva jooksul. Ka loo sõnadevideo lõi omalaadsete seas rekordi, kogudes avapäeval 19 miljonit klikki.

Billboardi andmetel on singlit ostetud üle poole miljoni korra, olles alates Adele'i 2015. aasta loost "Hello" edukaim pala.

Swifty video edu on tunnustanud ka selle autor, režissöör Joseph Kahn, kes teatas Twitteris, et raske töö ja talent toob edu.

Foto: Kuvatõmmis videost

Kommentaarid puuduvad