“Troonide mängu” staar astub üles Kasabiani uues muusikavideos

Seitsmesed

Kui "Troonide mäng" tõi viimasel hooajal eetrisse mitmeid muusikuid, siis nüüd on rollid muutunud ja seriaali näitleja Lena Headey astub üles Kasabiani värskes muusikavideos, vahendab ERR.

Bänd avaldas oma värske video "Ill Ray (The King)", mille peakangelaseks on "Troonide mängus" Cersei Lannisteri kehastav Headey, vahendas EW.

Lugu on pärit plaadi kuuendalt stuudioalbumilt "For Crying Out Loud", mis vallutas Suurbritannias edetabeleid kevade lõpus.

Muusikavideo autor on Serge Pizzorno ning kujutab Headeyt maagilist rituaali läbi viimas, et taaselustada Inglismaa kuningas Richard III. Selle õnnestumisel viib naine elluärganud kuninga Leicesteri ekskursioonile.

Lena jäi huvilistele silma juba augusti alguses, kui teda ja võttemeeskonda Leicesteri erinevates piirkondades märgati. "Ta oli riietunud värviliselt ja mees tema kõrval nägi väga vanaaegne välja. See oli veider, sa pead selle jäädvustama, kui sellisele hetkele peale satud, sa ei saa lihtsalt mööda kõndida," kirjeldas pealtnägija Kieran Thwaites võttekohta.

Foto: Kuvatõmmis videost

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Jf3CPnDMVz0[/embed]

Kommentaarid puuduvad