Täna
25. mai
15...24
3...13
Homme
26. mai
17...26
5...14

Muusika

Postuumselt jõudis avalikkuse ette George Michael'i uus singel

17:05 08. september 2017
Autor: Seitsmesed

Postuumselt jõudis avalikkuse ette George Michaeli lugu "Fantasy", mis jäi 1990. aastal välja albumilt "Love Without Prejudice Vol. 1", kuid sai värskenduskuuri ansambli Chic liidri Nile Rodgersi käe läbi, kirjutab ERR.

Enne surma 2016. aasta lõpus tahtis George Michael anda välja plaadi "Listen Without Prejudice Vol. 1" uusversiooni, mille raames võttis ta ka ühendust Nile Rodgersiga, et töötada koos loo "Fantasy" kallal, vahendas NME. Plaadi uusversioon, kus peal on värske singel, jõuab kuulajateni 20. oktoobril.

Michaeli õed Melanie ja Yioda tõid välja, et nad soovivad edaspidigi jagada tema loomingut, et "tuua rõõmu läbi tema erakordselt kauni muusika". On kinnitatud, et George Michaeli varasalvedes peaks olema kolm seniavaldamata albumit.

Muusik George Michael (25.06.1963-25.12.2016) suri 53-aastasena loomulikku surma. Ta maeti pärast mitmeid kuid kestnud lahkamist Highgate surnuaeda Põhja-Londonis.

Foto: Chris Radbum/PA Wire/Scanpix


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!