Homme
23. okt
5...9
-1...8
Ülehomme
24. okt
3...8
0...6

Muusika

Värske kuulamine! Kalle Sepp rõõmustab fänne uue singliga "Mäng"

12:37 19. september 2017
Autor: Seitsmesed

Täna tuli näosaate eelmise hooaja võitja Kalle Sepp oma bändiga Locomotiiv välja uue singliga pealkirjaga “Mäng”. Samanimelist debüütalbumit on oodata juba oktoobris.

"Mäng" on tempokas pop-lugu, mis jutustab artisti ümberkehastumisest ja maskidest, mida me kõik aeg-ajalt kanname," kirjeldab Kalle Sepp uut laulu. Loo muusika autoriks on Mikk Tammepõld ja teksti kirjutasime Mikuga koos", vahendab Publik.

Oktoobri alguses ilmuval debüütalbumil on kokku kümme lugu, millest varasemalt on kuulajale tuttavad singlid "Viirastus", "Luban, et homme" ning "Ära päri". "Oleme suve jooksul selle albumi kallal kõvasti vaeva näinud ning neid lugusid Locomotiivi kontsertidel mänginud," räägib Kalle. "Suur töö on tehtud ning plaat saab olema väga mitmekülgne. On mida oodata," kinnitab ta.

Foto: Kuvatõmmis videost


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?