Täna
21. juul
20...27
15...20
Homme
22. juul
23...28
15...20

Muusika

Kuula! Ansambel Miljardid tuli välja uue palaga "Vilkuvad Kollased"

Foto: Herkki Erich Merila/Publik.ee
11:04 29. september 2017
Autor: Seitsmesed

Ansambel Miljardid avaldas täna uue singli nimega „Vilkuvad Kollased“, mida võis kuulda ka TV3 telesaates Kolmeraudne. Miljardite debüütalbum ilmub 10. novembril ja kannab nime „Kunagi Läänes“.

Värske singli sõnade autor Marten Kuningas uuest loost: "Vilkuvad kollased” on mulje meie linnastuvast ühiskonnast. Foori punane ja roheline on kustunud, poolused sulavad ja metsad langevad. Uued põlved kasvavad ruumis, mille väärtused on üles ehitatud tühjale tarbimisele. Keeruline on jälgida, kes otsustab ja miks. Liidrid, nagu kogu ühiskond, on ühtmoodi segaduses, sest vilkuvad infokillud on vastuolulised ning vahelduvad liiga kiiresti", vahendab Publik.

Marten Kuningas debüütalbumist: ”Ühelt poolt on "Kunagi läänes" kommentaar lääne elu kohta. Siin on esimese maailma üksildustunnet, sõltuvussuhteid, otsinguid ning ajastule omaseid maneere. Teisalt on seda kriitikat tasakaalustamas üleskutse universaalsele armastusele ning jutlustus hinge ajatust olemusest. Bänd säilitab oma esoteeriliste kalduvuste suhtes siiski teatava distantsi, lubamata kordagi muutuda liialt läilaks. "Kunagi läänes" on ühtaegu nukker tõdemus inimseisundi paratamatusest kui ka imetlus kõige kauni suhtes, milleks me võimelised oleme.”

Miljardid on Eesti tippmuusikutest koosnev bänd, mille koosseisu kuuluvad Marten Kuningas solisti rollis, Kristjan Kallas trummidel, Peedu Kass basskitarril ja Raul Ojamaa kitarril.

Kuula lugu “Vilkuvad Kollased” SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?