Hittloo “Human” esitaja Rag’n’Bone Man esineb kevadel Tallinnas

Kevadel, 30. aprillil, esineb Tallinnas Kultuurikatlas Briti laulja Rag’n’Bone Man, kes külastab Eestit oma uue turnee "Grande Reserve Tour" raames, vahendab ERR.

Rag’n’Bone Mani albumit "Human" on saatnud suur edu üle maailma. Kodanikunimega Rory Grahami kauamängivast sai selle kümnendi kiiremini müüdud meesartisti sooloalbum – avanädalal pärast ilmumist on seda müüdud rohkem kui Ed Sheerani või Sam Smithi debüütplaati.

Albumi samanimelisest singlist on saanud ülemaailmne hitt – lugu "Human" on jõudnud iTunesi edetabeli esikohale enam kui neljakümnes riigis. Albumilt leiab ka singlid "Skin" ja "As You Are" ning lugusid, mille on produtseerinud Two Inch Punch, Jonny Coffer ja Mark Crew.

Aasta alguses pälvis Rag’n’Bone Man kaks Brit Awardsi auhinda kategooriates Briti aasta läbimurde artist ning kriitikute valik. Rory, kes on tänaseks 32-aastane, on muusikaga tegelenud ühel või teisel viisil juba teismeeast saati, põhikohaga muusik on aga temast saanud pärast suure plaadifirmaga lepingu sõlmimist aastal 2013. Grahami sõnul on armastus muusika vastu olnud temas juba noorest east saati - ta vanemad olid suured folkmuusika austajad, isa mängis ka kitarri. Küll aga hakkas Rory originaalloomingu salvestamisele mõtlema alles pärast seda, kui avastas hip-hopi ning sattus vaimustusse mõttest teha just ise muusikat, vahendab ERR.

Hiljuti antud intervjuus andis Rag’n’Bone Man teada, et mõtleb juba uuele kauamängivale. "Mulle väga ei meeldi jääda ühe koha peale seisma. Inimesed ütlevad, et sul peab olema oma rada või kindel muusikastiil. Mina sellesse ei usu. Sa saad valida enda raja, ükskõik millise soovid, ning seejärel saavad kuulajad ise otsustada, mis on hea ja mis mitte. Soovin oma loomingus proovida kõike ning viia muusika igale poole."

2018. aasta alguses siirdub muusik uuele kontsertreisile nimega "Grande Reserve Tour", mille raames külastab 20 riiki, esinedes sealhulgas ka 30. aprillil Tallinnas Kultuurikatla laval.

Kommentaarid puuduvad