Sisefestival Winter Grind toob Saku Suurhalli elektroonilise muusika maailmanimed

Seitsmesed

Saku Suurhall muutub üheks õhtuks Eesti suurimaks ööklubiks! Lavale astuvad Knife Party, Tungevaag & Raaban ja Netsky, oma esimese kontserdi annab Lemon Fight.

Juba 23. veebruaril, Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva eelõhtul täitub Saku Suurhall tantsumuusikaga. Üritustesari Grind tähistab kodumaa juubelisünnipäeva suurejoonelise sisefestivaliga, tuues lisaks Eesti paremikule Saku Suurhalli lavale tantsumuusika maailmanimed Knife Party, Netsky, Tungevaag & Raaban,  SikDope ja Mackye Gee. Oma esimese live-kontserdi annab kodupubliku ees Eesti tantsumuusika uus täht Lemon Fight.

Winter Grind avab üheks õhtuks Eesti kõige suurema ööklubi. Festivali kõneisiku Joosep Järvesaare sõnul on Winter Grind festival ammuste unistuste täitumine. "Lõpuks ometi on nüüd eestlastel oma päris sisefestival. Just selline nagu me oleme mujalt maailmast ideaalseks pidanud – efektne ja ehmatavalt kõva," oli Järvesaar põnevil.

Winter Grind on tantsumuusika fännidele suunatud sisefestival, mis toimub esmakordselt järgmise aasta 23. veebruaril. Saku Suurhalli peasaal ja kõrvalalad muutuvad erilahenduste abil efektseks, hubaseks ja mõnusaks peotsentriks.

Festivali peaesineja on elektroonilise muusika maailmanimi Knife Party. Bändi moodustavad legendaarse Pendulumiliikmed Rob Swire ja Gareth McGrillen. Knife Party debüütsingel “Internet Friends” purustas interneti. Sellele järgnenud “Bonfire” lennutas mehed jäädavalt elektroonilise muusika tippu. Winter Grindi peaesinejana lubab Knife Party tuua Saku Suurhalli Austraalia kuumuse ning ennenägematu lavashow.

Winter Grindil näeb esmakordselt esinemas Eestis loodud elektroonilise muusika kiirelt tõusvat tähte Lemon Fight. Universal Music Baltics esindaja Leen Kadakase sõnul viib Lemon Fighti esimene esinemine kohaliku live'ide kultuuri uuele tasemele. "Lemon Fight teeb hetkel kiiret lendu ja on Universalis oluline prioriteet, kelle peale me uuel aastal oma panused paneme. Teades poiste potentsiaali ja millist energiat nad endas peidavad, siis tuleb sellest raudselt üks eepiline etteaste - vitamiinilaks on garanteeritud," lubas Kadakas.

Aukartust äratavate artistide nimistusse kuuluvad ka lugematuid tantsumuusikahitte loonud Netsky, SikDope, Macky Gee, Tungevaag & Raaban.

Lisaks heale tantsumuusikale on Winter Grindil võimalik end hästi tunda ka mitmetel lounge aladel ja atraktsioonidel.

Piletid Winter Grind festivalile on müügil alates tänasest hinnaga 24 eurot. Piletid on müügil aadressil www.wintergrind.ee

Kommentaarid puuduvad