Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Muusika

Ewert and The Two Dragons annab detsembris kodupublikule vägeva kontserdi 

Foto: Kuvatõmmis/Herkki Merila/Facebook.com
13:06 08. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

28. detsembril astub esmakordselt Kultuurikatla lavale Ewert and The Two Dragons. Saku Suurhalli kontserdist on möödunud juba poolteist aastat ning Draakonid ootavad taaskohtumist kodulinna publikuga, vahendab Publik.

Tänavu on ilmunud bändil kaks reliisi — “Tied For a Lifetime” EP ja koostöösingel “We Wait For The Light” Läti supergrupiga Brainstorm. Hetkel töötavad Draakonid oma neljanda albumi kallal. Detsembri lõpus toimuval kontserdil toovad Draakonid ettekandele nii senised publikulemmikud kui ka täiesti uued lood.

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?