Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Muusika

Tanel Padar avaldas loole "Soovin head" sügavamõttelise muusikavideo

20:45 14. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

Tanel Padar avaldas täna värske muusikavideo loole "Soovin head", mis valminud koostöös BFM-iga.

Kuula ja vaata, kuidas meeldib?

"Soovin head" on suhtedraama, mis on salvestatud tagurpidi tehnikas ning jutustab ka lugu pööratud järjekorras, rääkis Tanel Padar. Video sündis laululaagris ning tänu ühe kooliprojekti initsiatiivile, vahendab ERR.

Muusika: Tanel Padar, Sebastian Kirchner, Johanna Eendra Sõnad: Tanel Padar, Johanna Eendra Produktsioon: Kaspar Kalluste, Tarvi Kull, Raul Ojamaa Salvestatud: Vaakum stuudios Mix ja master: Siim Mäesalu (Sonicmedia) Vokaal: Tanel Padar Klahvpillid: Kaspar Kalluste, Tarvi Kull Kitarr: Raul Ojamaa Taustvokaal: Tanel Padar, Kaspar Kalluste


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?