Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Muusika

Rõõmusõnum muusikasõpradele! Õllesummeri avapäeva peaesineja on Franz Ferdinand

Foto: Pressimaterjalid
12:57 19. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

4. juulil annab Tallinna Lauluväljakul 25. Õllesummeri Festivalile suure avapaugu maailmakuulus indie-rock bänd Franz Ferdinand, kes oli ka täpselt 10 aastat tagasi esimene suurem Festivali peaesineja, teatab Publik.

Mitmeid auhindu pälvinud (Brit Awards, NME Awards, Mercury Prize jne.) ning kordi Grammy´le nomineeritud Franz Ferdinand annab 4. juulil taas unustamatu live-elamuse tuhandetele rokisõpradele. Seejuures esitletakse nii varasemaid hitte kui ka 9. veebruaril ilmuva uue albumi lugusid.

Loe täispikka artiklit Delfi Publikust


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?