Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

Muusika

Tüdrukute trio Nexus ühineb taas!

Foto: Kuvatõmmis/Indrek Kasesalu/Õhtuleht
13:34 19. detsember 2017
Autor: Seitsmesed

Täna andsid kunagise menubändi Nexuse liikmed teada, et bändi 15. juubeli puhul tullakse taas kokku ja antakse eeloleva suve jooksul üle Eesti mitmeid kontserte. Nexus loodi aastal 2002 ja bänd tegutses aastani 2006.

Praegu on Nexusel uueks aastaks kindlad mõned esinemised – 8. juunil astuvad nad üles Märjamaa lauluväljakul Kesk-Eesti suve suurel avapeol ning 9. juunil Põlva Intsikurmu lauluväljakul, 22. juunil on Nexus aga Kose jaanitule peaesineja.

Loe refereeritud artiklit Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?