"Seitsmesed" uurisid endiselt esileedilt, toidunautlejalt ja restorani ROOG omanikult Evelin Ilveselt, milline toit sobib ideaalselt kargesse sügisõhtusse ja teeb seest soojaks. Sri Lanka kõrvitsacurry 1tl toorest pikateralist riisi 2spl värsket riivitud kookospähklit 1 suur sibul, peeneks hakitud värskeid curry lehti (võid asendada kuivatatud curry-pulbriga u 1tl) 100ml kookoskreemi 1spl peenestatud sinepiseemneid või 1tl kangemat sinepit 500g kõrvitsat, hakitud u 3cm tükkideks 2 väiksemat rohelist chillit, peeneks hakitud 1tl kalahelbeid (saab ka ilma) 1tl jahvatatud kuminit 1tl jahvatatud koriandrit 1/4tl turmeriki pulbrit (tuntud ka kui kurkum või kollajuur- toim) 2 küüslaugu küünt, peeneks hakitud 300ml kookospiima maitseks soola, kookossuhkrut, röstitud karripulbrit. Evelin on kulinaariamaailmas tõesti kanda kinnitanud, sest oktoobris külastab tema vanalinnas asuvat restorani ROOG tosin tippkokka, kelle seas ka eksklusiivse Läti restorani "Vincents" asutaja Martins Ritins. Evelin on mõistagi sellise vastutusrikka õhtusöögi eel pabinas, kuid äärmiselt meelitatud, et tema hubane kodurestoran võõrustajaks valiti. [embed]http://www.tv3play.ee/play/10287823[/embed]