Finnair hakkab detsembrist lendama Tallinnast Lapimaale

Seitsmesed

Soome lennufirma Finnair hakkab tänavu detsembris lendama Tallinnast Lapimaale Kittilä lennujaama, otselennud hakkavad toimuma talvehooajal iganädalaselt reedesel päeval väljumisega nii Tallinna kui ka Kittilä lennujaamast, vahendab BNS.

"Lapimaa on tuntud rohkete talviste ajaveetmisvõimaluste poolest, suusatamisest, kalapüügist ja virmaliste vaatlusest kuni kelgukoerasafarini ja saanisõiduni põhjapõtradega. Finnairil on hea meel esimese lennufirmana käivitada otselennud Lapimaalt Tallinnasse," ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja pressiteate vahendusel.

Finnairi lennud Tallinna ja Kittilä vahel toimuvad tänavu 14. detsembrist kuni 2019. aasta 29. märtsini iganädalaselt reedeti. Kittiläst väljub lend kell 8.15 ja saabub Tallinna kell 9.55. Tallinnast väljub lend kell 10.45 ja saabub Kittilässe kell 12.25.

Lende teenindab Airbus A320 lennuk. Koos Kittilä liiniga pakub Finnair saabuval talvehooajal 45 otselendu Tallinnast Soome.

Finnair on Lapimaa liinil juhtiv lennufirma, lennates läbi Helsingi iganädalaselt kuude Põhja-Soome lennujaama, Enontekiö, Ivalo, Kemi, Kittilä, Kuusamo ja Rovaniemi. 2018/2019 talvehooajal tõstab Finnair lennukohtade arvu Põhja-Soome 480 000 lennukohani, mida on ligi 15 protsenti rohkem kui 2017/2018 talvehooajal.

Kommentaarid puuduvad