Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

„Seitsmeste uhkus“: ratastoolis rasket haigust trotsiv Jüri inspireerib ja innustab teisi inimesi!

19:37 21. detsember 2017
Autor: Annely Adermann

Aeg on esitleda neid inimesi, keda nende tubliduse eest avalikult tänada. Tegemist on „Seitsmeste uhkuse“ tiitliomanikega ehk inimestega, kellest andsid meile teada tähelepanelikud inimesed. Saage tuttavaks Jüri Lehtmetsaga - noor mees, kes hoolimata sellest, et on aheldatud ratastooli, teeb ja jõuab uskumatult palju. Lihasehaigust trotsides on imetlusväärne Jüri erinevate ettevõtmiste algataja ning seejuures alati rõõmsameelne ja sõbralik ning teisi inspireeriv ja innustav.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?