Sinu võimalus! Kampaania Samsung Videoshots kutsub esitama oma parimaid videoid

uudised.ee

Tihtipeale jääb enamik inimeste salvestatud pildi- ja videomaterjalist lihtsalt telefoni seisma või ringlema vaid isiklikku sotsiaalmeedia mulli. Et väärt sisu silmapaaride eest peitu ei jääks ja suurema publikuni jõuaks, stardib TV3 ja Samsungi koostöös kampaania Samsung Videoshots. 

Samsung Videoshots projekti eesmärk on julgustada jagama fotosid või videoid erakordsest argipäevast, olgu selleks valdkonnaks meelelahutus, puhkus, sport, kokkamine, naljakad videot jne. Kampaania raames jõuavad videod ja pildid suurima võimaliku auditooriumini ehk kogu TV3 grupi kanalitesse nii teles, raadios, veebilehtedel kui ka sotsiaalmeedias.

Miks osaleda? 

Kõik need, kes saadavad oma parima foto või video, võivad võita uhiuue ja ihaldusväärse Samsung Galaxy S21 5G Ultra telefoni!  Lisaks sellele loositakse igal nädalal ka nädalaauhinnad, milleks on Samsung Galaxy Buds juhtmeta kõrvaklapid. 

Kes saavad projektis osaleda?

Osalejate vanus ei ole piiratud. Osaleja, kes on alaealine, kinnitab osaledes, et on teavitanud kampaanias osalemisest oma vanemaid või eestkostjaid. Samuti kinnitab, et on tutvunud kampaanias osalemise reeglitega ja andnud nõusoleku.

Mida peab projektis osalemiseks tegema?

Projektis osalemiseks tuleb registreerida ennast kampaanialehel SIIN ja laadida üles enda valmistatud foto või videofail ehk VIDEOSHOT.

Kas osalemiseks on vajalik enda registreerimine?

Jah, registreerimine kampaanialehel on kohustuslik.

Kui pika video peab osalemiseks saatma?

Videod võivad olla kuni 5 minuti pikkused. Miinimum pikkust ei ole määratud. Soovituslik pikkus on 15 sekundit.

Mis suurusega faile saab üles laadida?

Videoshot võib olla suurusega kuni 1GB, Sobivad formaadid: flc, avi, mp4, ace.

Millised fotod või videod ei sobi projektis osalema?

Keelatud on fotod või videod, mis sisaldavad mistahes kujul (kirjalikult, sõnaliselt või visuaalselt) negatiivset informatsiooni või rikuvad Eesti Vabariigi seadusi.

Kuidas osaleja teab, et ta on võitnud?

Kõikide võitjatega võetakse ühendust personaalselt e-maili teel. Seega tasub kontrollida, kas sisestatavad andmed on korrektsed.

Kuidas selgitatakse projekti võitja?

Üleslaetud fotod või videod leiab kampaanialehelt SIIT. Parimate selgitamiseks toimub avalik hääletus. 21 enim hääli saanud fotot või videot pääsevad finaali.

Projekti finaali nädalal (19.04- 25.04) hääletatakse uuesti parima foto või video poolt. Eelnevalt antud hääled tühistatakse. Projekti võitjaks kuulutatakse foto või video, mis saab finaalis kõige enim hääli.

Kes on nädala parim?

Igal nädalal valitakse nädala parim foto või video ja selle autor saab auhinnaks Samsung Galaxy Buds PRO juhtmeta kõrvaklapid. Nädala võitjaks kuulutatakse konkreetse nädala enim hääli saanud foto või video. Nädala parim selgitatakse kuni finalistide selgumiseni 19.04 kell 00:00. Nädala auhinna avaldamine toimub igal esmaspäeval kell 12:00 alates 08. märts 2021.

Kas üks inimene võib võita mitu nädala parima auhinda?

Projektis osalevate fotode või videote hulk ühe osaleja kohta ei ole piiratud. Projektis osaleja võib saata mitu fotot või videot ja seeläbi võita ka mitu nädala parima auhinda. Kuid võidufoto või -video saab nädala parim olla ainult üks kord kogu projekti vältel.

Kui osaleja võidab nädala parima auhinna, kas ta osaleb siis ka peaauhinna hääletusel?

Jah. Nädala auhinna võitnud osaleja ja tema foto või video pääseb kandideerima peaauhinna nimel. Finaali nädalal osalevad 21 parimat fotot või videot, mis on kogunud enim hääli projekti algusest kuni finaalnädala alguseni.

Kas foto või video, mis on varem avaldatud mõnel teisel platvormil või sotsiaalmeedias võib osaleda projektis?

Jah, osalema on oodatud kõik fotod või videod, mis on valminud kas enne projekti või projekti ajal. Kuid osaleja peab kinnitama, et võtab endale vastutuse autoriõiguste eest ja et sisu pole kopeeritud ega avaldatud teiste autorite nõusolekuta.

Kampaania kestab kaheksa nädalat (8.03 – 2.05 2021.) Nädala auhinna saaja avalikustamine algab alates 8.03 ehk kampaania teisel nädalal.

Vaata lähemalt kampaaniainfot SIIT!

Kommentaarid puuduvad