Sport

Kelly Sildaru jäi olümpial finaalist välja ja saavutas 17. koha

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru ei pääsenud esmaspäeva varahommikul Pekingi olümpial Big Airi kvalifikatsioonist edasi finaalvõistlusele ja sai 17. koha.  Eestlanna esimene hüpe ebaõnnestus ja ta sai selle eest vaid 40,25 silma, vahendas Postimees.  Teisel katsel tegi Sildaru 1080-kraadise hüppe korralikult ära ja sai 85,25 punkti. Siiski oli finaali pääsemiseks vaja õnnestumist ka kolmandal hüppel.  Viimasel katsel Sildaru paraku ebaõnnestus, kogus kokku 125,50 punkti ja 12 parema hulka ei pääse. Kokkuvõttes sai eestlanna oma olümpiadebüüdil 17. koha. 

Eesti esireket Anett Kontaveit jäi WTA aastalõputurniiri finaalis teisele kohale

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA nr. 8) naaseb Mehhikos Guadalajaras toimunud WTA aastalõputurniirilt kodumaale teise koha trofeega, sest finaalis tuli eestlannal tunnistada maailma viienda reketi Garbiñe Muguruza (WTA nr. 5) 3:6, 5:7 paremust, teatas Postimees. Tund ja 39 minutit väldanud mängus said otsustavaks lihtvead, mida Kontaveidil kogunes  39 Muguruza 25 vastu. Äralööke tegi Muguruza 16, Kontaveit 15. Mängitud punktidest võitis hispaanlanna 81 Kontaveidi 63 vastu. Ässasid lõi hispaanlanna kaks, eestlanna kolm.

Nädalavahetusel näeme UFC-s mitut suurt matši

Võitlusspordifännid ootavad huviga nädalavahetust, sest UFC 266 raames näeme mitut suurt matši, sealhulgas kaht tiitlimatši. Austraallane Alexander Volkanovski ja ameeriklane Brian Ortega võitlevad sulgkaalu (kuni 65,8 kg) tiitlivöö nimel. Mõlemad on MMA karjääri jooksul saanud ainult ühe kaotuse. Volkanovskil on hetkel ette näidata 19 järjestikust võitu. 32-aastane ja 168cm pikk Volkanovski on võitnud 22 matši (11 nokaudiga) ja kõik üheksa UFC matši. Tema viimane kaotus oli kaua aega tagasi – 2013. aastal. 30-aastasel ja 175 cm pikal Ortegal, kes on sulgkaalu edetabelis teisel kohal, on 15 võitu (kolm nokaudiga). 2018. aastal pretendeeris ta meistritiitlile, kuid sai vigastuse ning kaotas ameeriklasele […]