Eesti ja Venemaa võrkpallilahingut saab jälgida hiigelekraanilt

BNS (Foto: Gertrud Alatare)

Võrkpalli MM-valikturniiril kohtub seni kõik neli mängu võitnud Eesti meeskond pühapäeva õhtul Venemaaga, mille tarvis püstitatakse Kalevi spordihalli kõrvale õhtuks suur ekraan.

Kuna renoveeritud Kalevi spordihoone mahutavus on piiratud, siis kõik soovijad saali ei mahu. Mäng on aga olulise tähtsusega, sest kohtumise võitja pääseb järgmise aasta MM-ile otse – ilma lisavalikturniirita. Nii püstitatakse õhtuseks mänguks Kalevi spordihalli kõrvale suur ekraan, et kõik soovijad saaksid otsustavat võrkpallilahingut üheskoos vaadata.

Programm algab 19.30. Võrkpallilahingut soojendab ansambel Põhja-Tallinn, kelle esinemine algab 19.45. Eesti-Venemaa võrkpallimatš algab 20.30.

MM-i valikturniiri senistes mängudes on Eesti meeskond alistanud Rumeenia, Kosovo, Montenegro ja Ungari. Samuti on neli võitu kogunud Venemaa. Pühapäevase mängu võitja tagab otsepääsme 2018. aasta septembris Itaalias ja Bulgaarias peetavale finaalturniirile, kaotajat ootab juulikuus peetav lisavalikturniir, kus kuus meeskonda selgitavad viimase Euroopa esindaja.

Kommentaarid puuduvad