Homme
17. juul
23...31
14...19
Ülehomme
18. juul
22...31
16...21

Sport

Ööjooksu korraldajad loodavad rajal näha 8500 osalejat

13:07 12. august 2017
Autor: BNS

Rakveres joostav seitsmes Eesti ööjooks kordab organisaatorite sõnul tõenäoliselt mullust osalejarekordit ja nii loodetakse rajal näha 8500 osalejat.

"Kui mullu püstitas ööjooks kaheksa ja poole tuhande osalejaga ürituse senise rekordi, siis hinnanguliselt sama palju osalejaid ootame me Rakverre ennast ületama või liikumist nautima ka sellel aastal," ütles ööjooksu peasekretär Riina Ignatov pressiteate vahendusel. 

Enim jooksjaid on registreeritud 10-kilomeetrisele distantsile, mille starti tuleb laupäeva ennelõunase seisuga neli ja poolt tuhat jooksjat. Poolteist tuhat silkajat on end kirja pannud nii 21,1-kilomeetrise poolmaratoni kui ka 4 kilomeetri ajavõtuta distantsidele.

Võistluskeskus avatakse Rakvere spordikeskuses südapäeval, Kastani puiesteel toimuvatele laste mõmmijooksudele saab seal registreerida veel kella 16.30-ni või kuni kohti jätkub. Kõigi kolme põhiprogrammi kuuluva jooksudistantsi stardimaterjalide väljastus lõppeb võistluskeskuses kell 18.

Lääne-Virumaa suurima elamusspordiürituse poolmaratoni start antakse antakse Rakvere Keskväljakul laupäeva õhtul kell 20. Seejärel pääsevad kell 20.05 rajale 4 kilomeetri jooksjad ja kell 20.10 10-kilomeetrisel distantsil osalejad.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?