Tallinna parimad sportlased on Nikolai Novosjolov ja Ülle Kell

Seitsmesed

Tallinna parim naissportlane on vibulaskja Ülle Kell, parim meessportlane vehkleja Nikolai Novosjolov ja parim võistkond BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, vahendab BNS.

Ülle Kell võitis 2017. aastal kolm tiitlivõistluste medalit, saavutades maailmameistri tiitli vibujahis ja Euroopa meistri tiitli maastikulaskmises ninghõbemedali maailmameistrivõistlustelt maastikulaskmises, teatas linnavalitsus teisipäeval BNS-ile. Ülle Kella treener on Katrin Virula.

Nikolai Novosjolov võitis tänavu kaks tiitlivõistluste medalit - maailmameistrivõistlustel individuaalses epeevehklemises hõbemedali ja Euroopa meistrivõistlustele pronksmedali. Nikolai Novosjolovi treenerid on Igor Tšikinjovi ja Peeter Nelis.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond on  Eesti meister ja karikavõitja 2016/2017 hooajal, saavutas Balti Liigas 4. koha ja osales VTB Ühisliiga sarjas.

Tallinna linn tunnustas ja autasustas esmaspäeva õhtul Mustpeade majas traditsioonilisel galaüritusel oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid juba 23. korda.

Kommentaarid puuduvad