Duel 1 Fight õhtujuhi Genka vorm lubaks võitlusareenile minna vaid ringitüdrukuga

Seitsmesed

Juba järgmisel laupäeval Tartus toimuva Duel 1 Fighti õhtujuht on Eesti armastatud räppar Genka. Suure võitlusspordi sõbrana on räppar ka ise mõned korrad poksisaali sattunud.

Eesti ja ka maailma võitlusspordil hoiab Genka aktiivselt silma peal ja mingil hetkel on ta ka ise poksikindad kätte pannud. “Ma olen käinud poksitrennis natukene. Hästi ebastabiilselt ja ebaedukalt, aga ma olen käinud võistlusi vaatamas nii palju kui võimalik,” ütles ta. Praegune treeningvorm on Duel 1 Fighti õhtujuhil aga enda sõnul pisut käest ära. Küsimusele, et kelle ta võimaluse korral endale vastaseks valiks, vastas räppar naljaga: “Ma arvan, et mõne ringitüdrukuga. Tase ei luba kedagi muud vastu.”

Sarnaselt nagu on levinud arvamus võitluskunstide harrastajate kohta, peetakse ka räppareid ohtlike eluviisidega tänavakaklejateks. Genka sõnul on asjaolud muutunud ja tänapäeval hiphopi muusika liikunud tänavatelt kõige kõrgematessepenthouse'idesse. Räppari sõnul oli nooremana ikka ütlemisi ja erinevaid olukordi, aga mitte viimasel ajal. “Räpp on otse ütlemise asi ja räpparid on suure ego ja õrna hingega ning siis läheb ikka sõnelemiseks,” lisas Genka.

Kvaliteetset ja adrenaliinirohkeid ning reeglitepäraseid lahinguid saab näha juba järgmisel laupäeval Tartus. A. Le Coqi spordihoones toimub 14. aprillil Duel 1 Fight, mis on uue võitluskunsti sarja Duel Fight Seriesi esimene osavõistlus. Kokku toimub üheksa närvekõditavat matši, mille seas on ka kaks nelja mehe turniiri.

Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal. Lisaks on veel saadaval mõned VIP lauad, mis pakuvad parimat vaadet, eraldi sissepääsu ja sööke ning jooke.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=f-UaPpgKWeM&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad