Ott Remmer sai laupäevaseks nelja mehe turniiriks raskema vastase

Seitsmesed

Sel laupäeval toimub Tartus A. Le. Coqi spordihoones Duel Fight Seriesi esimene osavõistlus Duel 1 Fight. Ülipõneva õhtu jooksul toimub üheksa matši, mille seas on kaks nelja mehe turniiri. Vigastuse tõttu peab nelja mehe turniirist loobuma lätlane Pavel Maszurok, mis tähendab tartlase Ott Remmeri jaoks uut ja raskemat vastast.

Duel 1 Fight sisaldab kahte nelja mehe turniiri kaalukategoorias 71 ja 75 kilogrammi. Neist viimases peab vigastuse tõttu turniirist loobuma lätlane Pavel Mazurok, kes esimeses ringis oleks läinud vastamisi Tartu tugeva võitleja Ott Remmeriga. Korraldajate kiire töö tulemusena läheb lätlase asemel ringi Surinamest pärit, kuid Hollandit esindav Shonzinyo Abena. 21-aastane võitleja treenib Hollandis maailma parimate treenerite käe all ning teda iseloomustatakse kui väga tarka ja liikuvat võitlejat, kes ootab ära oma hetke ja võib siis halastamatult rünnata. Samas kategoorias on teiseks võitluspaariks Moldovast pärit Nikolae Tamazlikaru ja Maikel Astur.

Nelja mehe turniiris 71 kilogrammi lähevad esimeses paaris vastamisi Vitali Matei Moldovast ja Aleksey Dodonov Venemaalt. Teises paaris mõõdavad jõudu valgevenelane Ruslan Mamuto ja Eesti võitleja Andi Uustalu. Lisaks toimub kaks duelli kaalukategoorias 71 kilogrammi. Esimesena lähevad vastamisi Sven Uue ja Marko Šults. Teises duellis on oodata kõva lahingut, kui Leedulase Erlandas Kaminskijlt nõuab revanši eestlane Tarm Kõrs.

Õhtu pealahing on eestlase Markko Moisari ja valgevenelase Maksim Petkevitši vahel. Maksim Petkevich on 21-aastane valgevenelane, kelle eesmärgiks on saada maailma parimaks võitlejaks. Noore võitleja treener Mihhail Stepanov on noormehe plaanis veendunud. “Kui inimene ei koge hirmu, siis ta saavutab palju,” ütles Stepanov. Petkevich on kokku pidanud 15 lahingut, millest võitnud 12 ja kaotanud kolm. Võitleja on Valgevene kaheksakordne Muay Thai tšempion, lisaks on ta võitnud Euroopa tšempioni tiitli kolmel aastal ja möödunud aastal purustas ta EM Legend turniiril Hiinas valitseva meistri.

Duel 1 Fight Series toimub esmakordselt 14. aprillil Tartu A. Le Coq spordihoones. Õhtut juhib Genka. Piletid on juba müügil Piletilevis. Lisaks on müügil VIP laua piletid, mille sees on parim vaade, söögid ning joogid. VIP piletite ostmise lisainfo saab Duel Fight Series Facebooki leheküljelt.

Kommentaarid puuduvad