Vutiliidu hinnangul õnnestus UEFA superkarika korraldamine igati

Seitsmesed

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) peasekretär Anne Rei ütles, et UEFA Superkarika korraldamine õnnestus igati, vahendab BNS.

„Esmalt tahan südamest tänada kõiki, kes aitasid sellel unistusel teoks saada - UEFA, EJL, vabatahtlikud, Tallinna linn, Eesti riik, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, Tallinna kiirabi, turvafirma Meeskond, mitusada rahvatantsijat, Tallinna Heleni kool, Tallinna poistekoor, Tallinna lennujaam, kõik staadionil ja väljaspool staadionit tööd teinud inimesed. Kõik, kes andsid oma panuse, et Eesti juubeliaastal nii eriline sündmus õnnestus!” lausus EJL-i peasekretär.

„Pärast mängu toimunud korraldustiimi ühisüritusel tänas UEFA meid professionaalse töö eest. Teleülekanne, mis jõudis ligi 50 miljoni inimeseni üle maailma, õnnestus väga hästi, sama oli kohapealse korraldusega,” lisas Anne Rei.

Kui 2012. aastal võõrustas Eesti U19 vanuseklassi noormeeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri ja tänavu UEFA superkarika finaali, siis juba 2020. aastal seisab ees U17 vanuseklassi noormeeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri korraldamine. „Väikese riigi jaoks nii lühikese aja jooksul sellisel hulgal tähtsate võistluste korraldamine on kahtlemata eriline,” märkis EJL-i peasekretär.

Tallinnas toimunud UEFA Superkarika finaalis alistas Madridi Atletico lisaajal Madridi Reali 4:2. Matšiga seoses reisis Eestisse ligi 10 000 väliskülalist, korralduses osales 2500 inimest, mängule ostsid pileti 74 erineva riigi kodanikud, ajakirjanikke oli kohale tulnud 36 riigist, otseülekanne, mida vaatas ligi 50 miljonit inimest, toodeti 28 kaameraga.

Kommentaarid puuduvad