Video! Võitleja Hendrik Themas lubab Tartus toimuval Duel Fightil vastase nokauti lüüa

Seitsmesed

Eesti võitleja Hendrik Themas kaotas küll viimase matši Maikel Asturi vastu, kuid soovib lähitulevikus revanši. 15. septembril Tartus toimuval Duel 2 Fightil on Themase vastaseks lätlane Aleksej Morizihin. Selle lahingu lubas eestlane lõpetada nokaudiga.

Endine kergejõustiklane Hendrik Themas on hetkel Eesti parimate võitlejate seas. Oma karjääri jooksul on Themas võitnud kümme matši, millest seitse on lõppenud nokaudiga. Tartus toimuval Duel 2 Fightil saab eestlase sõnul näha tema karjääri kaheksandat. “Kui mina olen ringis, siis alati saab oodata nokauti. Alati on sellised tulised lahingud,” kinnitas Themas.

Eelmise matši Maikel Asturi vastu Hendrik Themas kaotas. K1 reeglitega lahing kestis lõpukellani ja punktidega võitis Astur. “See ei olnud konkreetne üleolek, vaid kohtuniku punktidega otsus. Loodetavasti tuleb meil rematš, kui Maikel selle annab,” lootis Themas revanšile. 

Hendrik Themast saab Tartus A. Le Coq spordihoones näha juba 15. septembril, mil toimub Duel 2 Fight. “Minult saab oodata põnevat, ilusat ja võidukat lahingut,” kutsub Themas kõiki Tartusse. 

15. septembril Tartus toimuva Duel 2 Fighti õhtujuht on Genka. Piletid üritusele on juba saadaval Piletilevist. Lisaks on võimalik osta VIP laud ringi äärde, mis sisaldab parimat vaadet, eraldi sissepääsu ja suupisteid. Lisainfot ürituse kohta saab Duel Fight Facebooki lehel.

Video Hendrik Themasega: 

Kommentaarid puuduvad