Õllesummeriks valmis? Küta end üles TOP10 kõige kõvema Kasabiani looga

Seitsmesed

Juba täna õhtul saab Õllesummeri TV3 pealaval näha Briti ühte parimat live-rokkbändi - KASABIAN!

KASABIANi kirjeldatakse tihti kui indie rocki esindajat, kuid bändi kitarrist Sergio Pizzorno / Serge väidab end indie rokki vihkavat ning ei leia, et bändi looming sellesse kategooriasse kuuluks. Bänd mängib elektroonilise muusika ja roki segu ning on kahtlemata täna üks Briti bändide esinimesid just rokk- ja live-bändide kategoorias.

Grupi nimi “Kasabian” on inspireeritud USA sarimõrvarit Charles Mansonit põgenemisel abistanud autojuhi Linda Kasabiani nimest – kas see annab edasi bändi salapärast ja tumedat fiilingut, mis saadab nende loomingut.

Nende aprillis ilmunud plaati ootas kogu maailm. Serge on seda kommenteerinud järgmiselt: “Eelmine aasta oli parim mu elus. Terve maailm oli pea peale pööratud. Mina aga mõtlesin, et sellest saab parim aasta minu elust. Kirjutasin lõbusa pop-albumi, mis vastandub hetkel maailmas toimuvale. Selline oli minu reaktsioon vastukaaluks sellele olukorrale.”

Kuigi bändi kirjeldatakse täna kui üht parimat live-esinejat ning tuntud moe- ja autobrändid tahavad nendega koostööd teha (ühe nende New Yorgi show stiliseeris tippmoemärk Mulberry), on mehed väidetavalt tagasihoidlikud ning tuurivabal ajal võib neid näha kodulinnas Leicesteris, kus aega veedetakse lapsepõlvesõprade seltsis.     

Foto: Scanpix

Kommentaarid puuduvad