TOP5 vaadatuimad videod lõppenud nädalal

Seitsmesed

Vaata, millised olid lõppenud nädala vaadatuimad videod!

1. Sügise värvid fotokonkurss kutsub osalema: võida vinge iPhone!

Püüa Sinagi kinni kaunid sügise värvid ja saada meile enda tehtud pilt! Kõikide pildi saatjate vahel läheb loosi kirka ekraaniga iPhone 7. Eriauhinnana läheb loosi vahva disainiga kiirpildikaamera Polaroid lõbusate hetkede jäädvustamiseks.

Konkurss kestab 20.10-15.11. Võitja selgub 17.11 Seitsmeste otsesaates.

Osale fotokonkursil SIIN!

2. EBS-i professor Ruth Alas võitleb viimases staadiumis kopsuvähiga: asendamatut abi pakub vähiravifond "Kingitud elu"

Juhtimisteadlane ning Estonian Business Schooli professor Ruth Alas on kaks aastat pidanud vaprat võitlust neljanda staadiumi kopsuvähiga ning tema viimaseks õlekõrreks oli vähiravifond "Kingitud elu". See aitab Ruthil soetada ülikallist ravimit, mis maksab soodustusega 3300 eurot. Aastaid kestvat ravi on otsustanud toetada aga ka võhivõõrad inimesed.

Vähiravifondile “Kingitud Elu” saad annetuse teha SIIT!

3. Kohalik elanik näitab kohta, kust leiti 20-aastase Reneti surnukeha

Täna öösel leidis politsei Tartus Raadi linnaosas võsastunud alalt 20-aastase Reneti vägivallatundemärkideta surnukeha. Renet oli kadunud alates kolmapäeva ööst vastu neljapäeva, kui ta pärast klubist tulekut üritas pääseda ühiselamusse. Jäädes selle ukse taha, läks ta ilma üleriieteta linna peale ekslema ning suri tõenäoliselt alajahtumise tagajärjel.

4. Eksklusiivne intervjuu! Aleksandr Šeps Marilyn Kerro võimetest: mina ennast nõrga naisega ei seoks

Tallinna külastas Venemaa selgeltnägijate sarjast miljonitele tuntuks saanud Aleksandr Šeps, kelle raamatu esitlus tõi kohale ka sadu Eesti fänne. Lisaks austajatega kohtumisele leidis Šeps aega, et rääkida “Seitsmestele” oma elust, armastusest ja filosoofiast. Vaata eksklusiivset intervjuud videost!

5. Pandipakend tõstab järgmise aasta aprillist käitlustasud pea kolmekordseks, muutus ähvardab ka tarbija rahakotti

Eesti Pandipakend plaanib järgmisel aastal tõsta käitlustasusid lausa kuni 300 protsenti. See aga tähendab ka tagastatavas taaras müüdavate toodete hinna tõusu. Pandikäitlus tasud on Eestis seni olnud Euroopa ühed madalamad. Eesseisva hinnatõusu põhjuseks tuuakse valitsuse akstiisipoliitikat, mis on oluliselt vähendanud panditoodete müüki.

Kommentaarid puuduvad