Heida pilk kuulsuste kristallilaegastesse! Milliseid kive kasutavad Beatrice, Getter Jaani, Kirsti Timmer, Lea Dali Lion ja teised?

TV3

Viimastel aastatel on kulutulena levinud usk kristallide ehk poolvääriskivide maagilisse mõjusse. Trükist ilmuvad mitmesugused kristallipiiblid ja -õpikud, soovijad saavad minna kristalliterapeudi juurde ja lasta end kristallidega tervendada. Järjest tekib juurde poekesi, kust kivikesi osta.

Ka hulk Eesti daame usuvad, et lisaks välisele ilule on kristallidel ka suurem vägi. Arvatakse, et kristallid mõjutavad enesetunnet ja tervist, nii kannab Kirsti Timmer kaelas tsitriinist ripatsit, mis annab elujõudu; selle kõrval on tal roosa kvarts - tingimusteta armastuse kivi ja mäekristall - tõeline meistertervendaja. Getter Jaani saab oma särale ja elujõule tuge vanaema kingitud roosast kvartsist ripatsist. Beatrice ehtelaekas on hulk hämmastavalt kauneid kividega ehteid, mille on spetsiaalselt talle loonud juveliirid, samuti on Beatricel palju reisidelt toodud müstilisi keesid ja ripatseid. Võluva daami lemmikud on tumedad kivid – suitsukvarts ja oonüks. Oma väga tugev ja isiklik suhe kristallidega on Lea Dali Lionil, kes kaasas mäekristallid vähiravisse.

KolmeDokis astuvad üles mitmed kristallidega tegelevad inimesed, keda ühendab asjaolu, et kristallide mõjul on nad oma elu totaalselt muutnud. Saates antakse ülevaade paljudest kristallidest ja tuuakse esile kümme kõige vägevamat. Samuti selgitatakse, mis ikkagi on kristallide mõjujõu taga ja kas need tugevdavad niivõrd palju eneseusku ning -kindlust, et elu hakkab tänu sellele paremini laabuma? Või on kivikestes endis peidus midagi, mida teadlased veel ei ole avastanud? Lisaks kivide väkke uskuvatele staaridele ja õpetlastele, saab tänases KolmeDokis sõna ka geoloogia-mineraloogiaprofessor ning teised kivispetsialistid.

Vaata täispikka saadet videost!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play//735103[/embed]

Kommentaarid puuduvad