„Naabrist parem“ saates kisub tüliks ja lifti kinni jäänud Elsat tabab paanikahoog

TV3

Naabrid saavad viimaks ometi veidi pikutada, sest nende korterites valmivad magamistoad! Magamiseks aga aega pole ja mitme nädala jooksul kuhjunud magamata öötunnid on hakanud kuhjuma ning mõjutama omavahelisi suhteid.

Kahel paaril õnnestub tänases saates sootuks tülli pöörata ning ka heanaaberlikud suhted pannakse proovile, sest üks naabrite paar soovib teise käest laenata hädavajalikku kujunduselementi, kuid võiduhimuline paar ei taha sugugi konkurendile teenet teha.

 

Pingelisele õhkkonnale lisab paanikat klaustrofoobiku Elsa lifti kinni jäämine. „Käin pigem alati trepist, kuid sel hilisõhtusel hetkel astusime Hanna ja kaameramehega ühiselt lifti ja mitte ei kasutanud treppe,“ ütleb Elsa. Kinnijäämine põhjustas naabrile korraliku paanika. „Mul tekkis täielik klaustrofoobia, sest tundus, et uksed on tihedalt kinni ja me ei saa seal  piisavalt õhku,“ meenutab Elsa, kes nuttis paaniliselt. Viimaks püüdis ta telefonis mängida, et mõtteid mujale saadan, kuniks abi saabus. Liftis oldi kinni tervelt tunnijagu.

Kes jõuab aga tubli sammu lähemale ligi 30 000-eurosele auhinnarahale, näed juba täna õhtul!

 

 

 

„Naabrist parem“ TV3-s täna kell 20.00 algusega

 

NB! „Naabrist parem“ avatud uste päev toimub juba laupäeval kell 11!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/736205[/embed]

Kommentaarid puuduvad