Kriminaalne! Suhetesarja “Prooviabielu” kangelane Kalvi-Kalle elu Rootsi kardinate taga

Seitsmesed uudised

TV3 uus suhetesari "Prooviabielu" sai alles eile oma avapaugu, ent viimase 24 tunni jooksul on saate osaliste kohta ilmnenud mitmeid kõmulisi detaile. Nimelt on avalikuks tulnud Heleni esimeseks prooviabikaasaks valitud Kalvi-Kalle kriminaalne taust, vahendab Publik.

Kalvi-Kalle Kruusmäe üle on Riigi Teataja andmete kohaselt kohut mõistetud tervelt kaheksal korral alates liiklusväärteost lõpetades varavastase süüteoga ning möödunud aastal mõisteti ta kaheks kuuks trellide taha seoses juhilubadeta sõitmise eest. Noormees peab veebilehel rate.ee blogi milles ta täpsemalt oma vanglaelu kogemust kirjeldab.

Viimane kohtuotsus oli 28. oktoobril 2016 ning päev hiljem läks värske reality-staar vangi: “Algul kartsin vanglat, kuna kuulsin igalt poolt, kui jube koht see kõik on jne. Minu vanglateekond algas Rapla arestimajast. Sealt edasi viidi mind Tallinna Vanglasse ja sealt edasi Viru Vanglasse. Raplas olin 7 ööpäeva, kõik oli tore, kuni suitsud otsa said. Seal ma nutsin oma naist (Helenit — toim.) palju taga, kuna ma ei saanud raskel ajal temale toeks olla,” kirjutab Kalvi.

TV3-e uut saatesarja "Prooviabielu" saad järele vaadata siit:

Kommentaarid puuduvad