„Naabrist parem“ sai hoo sisse!

TV3

Täna alustas "Naabrist parem" juba viies hooaeg. Oma esimese kollase roseti teenivad õnne ja väledate jalgadega välja Egle ja Rasmus. Tänu võidule avanes Eglel ja Rasmusel magusaim auhind - võimalus ise valida oma unistuste korter.  Egle ja Rasmus on aga loterii tahtel saadud kahetoalise korteriga rahul ning otsustavad suuremeelselt kinkida võidu ära Meikaritele, et nad saaksid saadud kahetoalise välja vahetada kolmetoaliseks korteriks.  Selle otsuse tulemusel võtavad Meikarid Ida Isabeli ja Rein-Eriku kolmetoalise ning näeme saates esimesi pisaraid.

Sisearhitektile esitatud visiooni ettekannete põhjal selgub avasaates ka teine kollase roseti paar, kelleks on Ida Isabel ja Rein-Erik. Paar jääb silma tänu selgele Artdeco-stiilis nägemusele.
Pärast sisearhitekti kriitikat võtavad Egle ja Rasmus end kiirelt kokku ning otsustavad sisekujundaja nõu kuulda võtta, raputades oma visioonist maha beežid nõuka-aegsed toonid.

Avasaate lõpus näeme starti Bauhofi, et osta kõik vajalikud värvimistarvikud esimeseks suureks ülesandeks, milleks on kogu korteri seinte värvimine.

Vaata saadet järgi SIIN:

Kommentaarid puuduvad